Ketjap Semarang is in 1956 ontstaan toen Opa Bierhuys bij het gemis van lekkere ketjap zelf deze sojasaus ging bereiden. Deze ketjap viel goed in de smaak bij de Indische gemeenschap rondom Den Haag en spoedig leverde hij in heel Nederland. Dit recept is al meer dan 50 jaar in de familie, wij als derde generatie willen dit graag voortzetten om ook later aan onze kinderen door te kunnen geven.

Ketjap Semarang staat voor homebrewn,ambachtelijke kwaliteit zonder toevoeging van conserveringsmiddelen,E-nummers,gluten en lactosevrij dus echt duurzaam. Onze ketjap maken wij van biologische sojabonen (Skal gecertificeerd) Op dit moment maken we 2 smaken Ketjap Manis (zoet) en Ketjap Sedeng (een iets zoutere variant vooral geschikt voor marineren en wokken).

Wij maken ook onze eigen sambals waaronder Oma’s Snoepsambal, knoflooksambal en sambal ketjap, sambal peteh, mango chatnie, sambal papaya, sambal aïoli en sambal badjak. De meeste sambals zijn zonder conserveringsmiddelen bereid behalve knoflooksambal en sambal peteh.

Prijzen:
Een fles van 250 ml kost €. 3,95
Een fles van 750 ml kost €. 7,95

Sambal vanaf €. 3,75

Kijk ook in onze winkel voor o.a. Oma’s Sambals, Gemberthee, handige schenkflesjes etc.

We kunnen bestellingen met DHL versturen, en rekenen een bijdrage in de verzendkosten van €.5,75.

Ook is het mogelijk om de bestelling in Lisse (zonder kosten) op te halen, een afspraak maken is dan wel handig. U kunt bij ons pinnen.